Voorstelling districtsraadslijst en programma kartel Vlaams Belang – VLOTT

Ekeren, 26 augustus 2006

Persmededeling Vlaams Belang-Vlott Ekeren

Voorstelling districtsraadslijst en Verkiezingsprogramma kartel Vlaams Belang-Vlott Ekeren

Bij deze wordt u vriendelijk uitgenodigd op de persconferentie van het kartel Vlaams Belang-Vlott Ekeren die plaatsvindt op woensdag 30 augustus om 12 uur, waarbij zowel het districtsraadsverkiezingsprogramma van het kartel wordt voorgesteld als de districtsraadslijst. Ook de Ekerse kandidaten voor de gemeenteraad en de provincieraad zullen worden bekendgemaakt.

Bijzondere aandacht zal worden besteed aan enkele belangrijke figuren, afkomstig uit de Ekerse VLD, die voor het eerst uitdrukkelijk hun steun toezeggen aan het kartel Vlaams Belang-Vlott en waarvan er één zelfs figureert op een prominente plaats op de Vlaams Belang-Vlott-districtsraadslijst.

De voorstelling van de lijst en het programma zullen gebeuren door Vlaams Belang-fractievoorzitter in de districtsraad Freddy Geens, Ekers Vlaams Belang-voorzitter Kurt Van Noten, Ekers Vlott-voorzitter Erik Bernard en Vlaams Belang-lijsttrekker voor de gemeenteraad, Filip Dewinter. Ook de meeste andere kandidaten van Vlaams Belang-Vlott zullen aanwezig zijn.

De persconferentie vindt plaats in de zaal achteraan café De Zuidster, Prinshoeveweg 98 te Ekeren (wijk Ekeren Donk). Gezien het middaguur, worden ter gelegenheid van de persconferentie broodjes voorzien voor de aanwezigen. In bijlage vindt u reeds kopij van het Ekerse Vlaams Belang-Vlott-verkiezingsprogramma.

Erik Bernard
Voorzitter

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...