‘Vlamingen 1st, ook in Ekeren’

Ook in Ekeren zijn de Vlaams Belang-militanten op stap om de kiezer te overtuigen om op 13 juni Vlaams Belang te stemmen. Dit weekend werden de eerste tuinborden gezet en gisterenavond plakten Ekers Vlaams Belang-afdelingsvoorzitter Kurt Van Noten en Ekers VB-gemeenteraadslid Wim Van Osselaer de eerste affiches op de gemeentelijke aanplakborden. Hierbij nog eens een warmer oproep aan al wie het Vlaams Belang een warm hart toedraagt. Bent u bereid een tuinbord te zetten, affiches voor uw raam te hangen of op een andere wijze het Vlaams Belang te steunen, doe dit zeker en stuur dan een bericht naar ons regiosecretariaat secretariaat.antwerpen@vlaamsbelang.org .
Vlaams Belang stemmen is meer nodig dan ooit. Het huidige wanbeleid zet de toekomst van ons en van onze kinderen en kleinkinderen op de helling.
De federale regering heeft er de voorbije jaren niets van gebakken. Of het nu gaat over het immigratiebeleid, het justitiebeleid, het werkgelegenheidsbeleid of de splitsing van BHV, de Vlaamse en Waalse regeringspartijen raakten het over niets nog eens. België werkt gewoon niet meer. Enkel Vlaamse onafhankelijkheid kan ons in staat stellen de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen.
De immigratie neemt dramatische proporties aan. Jaarlijks immigreren meer dan 110.000 immigranten naar Vlaanderen. Binnen 10 jaar zou een meerderheid van de Antwerpse bevolking allochtoon is. Ondertussen vertikken de traditionele partijen het om een kordaat immigratiebeleid te voeren en laten ze de immigratiekraan gewoon open staan.
De regering slaagt er zelfs niet in zijn meest essentiële basistaak naar behoren te vervullen: de plicht om de veiligheid van de bevolking te garanderen. Uit cijfers verspreid door het Antwerpse parket blijkt dat de criminaliteit in het arrondissement Antwerpen het voorbije jaar fors is gestegen. In vergelijking met 2008 vonden er in 2009 maar liefst 13% meer misdrijven plaats. In 2009 werd van 57.638 misdrijven een proces-verbaal opgesteld:  bijna 160 misdrijven per dag of één misdrijf om de tien minuten! De toename van de misdaad heeft vanzelfsprekend alles te maken met het gebrek aan een kordate bestraffing van misdadigers, waardoor veel criminelen zich onaantastbaar wanen en het immigratiebeleid dat buitenlandse criminele bendes vrij spel geeft.
Stem Vlaams Belang! ‘Vlamingen 1st’

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...