Stem Ekerse Vlamingen naar het parlement

Op 13 juni trekken we alweer met zijn allen naar de stembus om een nieuw federaal parlement te kiezen. We hopen natuurlijk allemaal dat de laatste daad van dat parlement erin bestaat dat het zichzelf overbodig maakt door de opsplitsing van belgië en de creatie van o.a. een eigen Vlaamse republiek.


 


Daarvoor rekent het Vlaams Belang op u! Het Vlaams Belang is immers de enige partij die onverkort en zonder tussenstops opkomt voor een onafhankelijk Vlaanderen. Trek mee aan de kar, maak familie, vrienden en kennissen warm voor ons programma en bezorg ons opnieuw een klinkende overwinning!


 


Ook vanuit Ekeren willen wij bekwame mensen naar het parlement sturen. Als afdelingsbestuur rekenen wij op u om aan hen te denken in het kieshokje. Wij vragen uw steun voor Chris Luyckx, Ekers districtsraadslid en Antwerps OCMW-raadslid, die als 11e opvolger op de Antwerpse Kamerlijst kandideert en voor Filip Dewinter, Vlaams volksvertegenwoordiger en Antwerps gemeenteraadslid en nu onze lijsttrekker voor de Senaat.


 

Met Vlaamse groet,

uw afdelingsbestuur

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...