Schriftelijke vraag betreffende de stand van zaken betreffende de aanpassingswerken aan het voetpad in het Klein-Hagelkruis

Op 18 april 2010 had ik een  Interpellatie over de schandalige verkeerstoestand in het Klein Hagelkruis (zie bijlage) waar de brandweer toen niet bij een brandende wagen geraakte door de te smalle straat en aan beide zijden geparkerde wagens.

Er werd toen op de DR geantwoord dat de voetpaden zouden aangepast worden (versmallen en gedeeltelijke parkeerstroken inwerken in de voetpaden zodat voertuigen met hun rechterwielen op de aangepaste voetpaden zouden staan, op deze manier zou de doorgang in de straat +-1 meter breder worden.

Men zou wel wachten op een firma die voor Eandis eerst aan de  nutsleidingen zou werken. Deze werken zijn reeds GEDAAN in juli 2010. Ondertussen heeft men wel de voetpaden van het Geestenspoor en de Bosstraat aangepakt, alhoewel het klein Hagelkruis prioritair was wegens de te smalle straat en het gebeurde incident. 

rVerleden week woensdag werden er WEER 3 autospiegels afgereden in het Klein Hagelkruis en de bestelwagen van de bewoner van huis nr.13 werd aangereden ( blauwe krassen op de carosserie ) door een wagen of vrachtwagen die blijkbaar moeite had om door de te smalle straat te rijden.

Mijn vraag : Wanneer starten de beloofde aanpassingswerken van de voetpaden in het Klein Hagelkruis ? De bewoners worden het beu dat hun wagens beschadigd worden.

Erik Bernard
Districtsraadslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...