Paasbrunch opnieuw succes!

Vlaams Belang afdeling Ekeren richtte ook dit jaar opnieuw haar feestelijke Paasbrunch in. Onze door jarenlange ervaring getrainde bestuursleden kleedden de zaal aan in minder dan een uur. Ruimschoots op tijd om de gasten te ontvangen.

Vanaf 11u kon voorzitter Kurt Van Noten de talrijk opgekomen leden en sympathisanten, waaronder niet minder dan 4 parlementsleden, van harte welkom heten.

Dankzij de actieve medewerking van een bekende Ekerse slager werd er een smakelijke feestmaaltijd met voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht aangeboden. Die maaltijd werd aangevuld met een lekkere Zuid-Afrikaanse wijn, ons aangeraden door een sympathiserende sommelier.

Ook aan de kinderen werd er gedacht; behalve een speelhoek was er voor hen een speciaal nagerecht: ijsroom met spikkels!

De politieke noot werd gebracht door nationaal voorzitter Gerolf Annemans, die van de gelegenheid gebruik maakte om alle aanwezigen van harte te danken voor hun vastberaden en niet-aflatende inzet voor het Vlaams B(b)elang.

Onze afdeling mocht van menige aanwezige gelukwensen ontvangen voor de prachtige organisatie en de feestelijke maaltijd.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...