Moderne cafetaria Schindebad al 20 maanden gesloten

Aan de lijdensweg van de cafetaria van het Ekerse  Schindebad, die al leegstaat sinds januari 2012, komt blijkbaar maar geen einde. Ondertussen heeft ons gemeenteraadslid Wim Van Osselaer van sportschepen Van Campenhout een antwoord ontvangen (zie bijlage) op de vierde vraag die hij terzake al stelde (de vorige en deze legislatuur).
Uit het antwoord blijkt dat er nog steeds geen overnemer gevonden is. Het stadsbestuur blijft nog steeds steken in de “onderzoeksfase”. In februari luidde het dat “er wordt onderzocht of er geen alternatieve invulling kan gegeven worden”. Nu luidt het dat “we met Vespa een het bekijken zijn of de gevraagde concessievergoeding niet kan worden verlaagd”. Er werd dus nog geen enkele vooruitgang geboekt en geen enkele concrete maatregel werd genomen. Erg dat men na meer dan 20 maanden leegstand nog zo ver staat van een oplossing.
Het is bijzonder jammer dat deze nieuwe, moderne, cafetaria gewoon staat te verkommeren. Dit getuigt van bijzonder slecht beleid. Vlaams Belang Ekeren eist snel een oplossing, zodat toeschouwers opnieuw in comfortabele omstandigheden kunnen kijken naar de zwemmers en niet langer hun tijd moeten doorbrengen in een lege, donkere hal zonder enig comfort.  

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...