Laat uw stem horen: Vlaams Belang Ekeren wil uw mening kennen

Of het nu gaat om de parkeerproblematiek, de heraanleg van het Kristus Koningplein, de politie-inzet in Ekeren, de tramverlenging door het Ekerse centrum of  over de behandeling van het Ekers patrimonium: het beleid van stad en district met betrekking tot Ekeren draagt niet steeds de goedkeuring weg van de Ekerse bevolking. Zeker voor ‘het schoon verdiep’ is Ekeren vaak een ver van mijn bed show met alle negatieve gevolgen van dien.  


Vlaams Belang Ekeren is van oordeel dat het beleid meer zijn oor te luister moet leggen bij de Ekerenaren om te weten wat er leeft bij de bevolking. Het Vlaams Belang geeft daarbij nu zelf het goede voorbeeld. Vlaams Belang Ekeren maakt er een traditie van om tijdens elke legislatuur minstens eenmaal te peilen naar het oordeel van de Ekerenaren.  


De Ekerse Vlaams Belang-afdeling verdeelt daarom deze en volgende week in alle Ekerse brievenbussen een grote enquête ‘Laat uw stem horen’ om het oordeel van de Ekerenaren te kennen met betrekking tot hun eigen straat, de heraanleg van het Kristus Koningplein, de veiligheid in Ekeren, het verenigingsleven en de zelfstandigheid van Ekeren.  


Ter gelegenheid van deze ‘Laat uw stem horen’-campagne, wil Vlaams Belang ook nog eens lans breken voor de lokale volksraadpleging. Het Vlaams Belang is van oordeel dat infrastructuurprojecten van een belang als de heraanleg van het Kristus Koningplein of de herinrichting van het Ekerse centrum (invoeren eenrichtingsverkeer en tramverlenging door het centrum) waarover controverse bestaat in Ekeren in een volksraadpleging moeten voorgelegd worden aan de Ekerse bevolking.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...