Gerolf Annemans in Ekeren over ‘O2, de ordelijke opdeling van België’

Op zaterdag 18 juni organiseerde Vlaams Belang Ekeren in een tent achter het gastvrije café De Kroon op de Kapelsesteenweg een uiterst boeiende gespreksnamiddag met Gerolf Annemans, Vlaams Belang-fractievoorzitter in de Kamer van volksvertegenwoordigers, en Ekerenaar Steven Utsi, hoofd van de Vlaams Belang-studiedienst, over hun lezenswaardige boek ‘O2, de ordelijke opdeling van België’.


Wat geen enkele politicus van eender welke andere partij aandurfde, deden deze beide auteurs in hun boek wel, namelijk het opstellen van een zogenaamd ‘Plan B’, wat er dient te gebeuren in geval van de splitsing van België.


Met hun duidelijke boodschap wisten de sprekers zelfs de regen te overstemmen die op momenten stevig neerdonderde op de tentzeilen.


Alle informatie over ‘O2, de ordelijke opdeling van België’ vindt u op de website van uitgeverij Egmont: http://www.uitgeverijegmont.be/1/53.


Wegens de grote internationale belangstelling, werd het boek van Gerolf en Steven inmiddels zelfs al vertaald in het Engels.

Wilt u zelf het plan B voor de opdeling van België leren kennen, bestel dan nu het boek. Bij bestelling via onze afdeling (via de contactgegevens), leveren wij het boek bij u aan huis (in Ekeren, Schoonbroek, Rozenmaai en Edison). Voor 15 euro bent u een pak kennis rijker…

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...