Ekers Vlaams-Belang-Vlott is zeer verontwaardigd over de sluiting van het kantoor van De Post aan Bist 129 in Ekeren

Zopas ontvingen klanten van De Post een brief waarin de Regional Manager voor Antwerpen-Limburg van De Post meldt dat het postkantoor aan Bist 129 in Ekeren-Mariaburg vanaf 27 april gesloten zal zijn.
Door deze sluiting zullen zowel de wijken Mariaburg als Donk, ondanks een enkel PostPunt in Ekeren-Donk, zonder echt postkantoor en vooral zonder bankkantoor van de Bank van de Post vallen. De inwoners van het ganse oostelijk gedeelte van Ekeren zullen zich voor de een aantal (bank)verrichtingen naar het postkantoor in Ekeren-centrum of in een andere gemeente moeten wenden. Dit houdt een achteruitgang in met betrekking tot de openbare dienstverlening waarop de Ekerenaren vanwege De Post menen recht te hebben.
Merkwaardig is ook dat er geen enkel PostPunt wordt geopend in de wijk Mariaburg!
Het Ekerse Vlaams-Belang-Vlott protesteert dan ook tegen deze sluiting.
Tevens stelt het Vlaams-Belang-Vlott vast dat het Antwerpse stadsbestuur niets ondernomen heeft om naar aanleiding van de Vlaams-Belang-Vlott-resolutie die op 17 december 2007 aangenomen werd in de Ekerse districtsraad, aan te dringen bij de NV De Post om alsnog het postkantoor aan Bist 129 open te houden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...