500 miljoen euro voor de regularisaties: Vlaanderen is Sinterklaas niet

Vlaams Belang Ekeren deelde vandaag in het bijzijn van Filip Dewinter pamfletten uit op de Ekerse markt, waarin wordt geprotesteerd tegen de hoge kostprijs van de regularisatiepolitiek van CD&V en VLD.  Met deze nieuwe regularisatiegolf worden 50.000 illegalen (mensen die bewust onze immigratiewetgeving hebben overtreden) geregulariseerd. Op basis van officiële cijfers berekende het Vlaams Belang dat deze regularisatie Vlaanderen op één jaar tijd 500 miljoen euro kost aan OCMW-uitkeringen, huurtoelagen, sociale woningen, inburgeringscursussen en andere sociale dienstverlening.

Vlaams Belang kant zich radicaal tegen deze sinterklaaspolitiek.  Voor het Vlaams Belang kan die 500 miljoen euro – zeker in deze tijden van crisis – veel beter besteed worden aan het wegwerken van de wachtlijsten in de gehandicaptenzorg, aan het stijgende aantal daklozen, aan de tienduizenden mensen die nu door de crisis hun werk verliezen, kortom: aan de behoeftigen van het eigen volk. 

Het Vlaams Belang deelde meer dan 750 pamfletten uit in de vorm van een muntstuk met de boodschap: ‘500 miljoen euro: Vlaanderen is Sinterklaas niet!’. De geïnteresseerden kregen er meteen ook een lekker chocoladen muntstuk bij.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...